Wilt u in 2024 met (vervroegd) pensioen?

Houd er dan rekening mee dat onze pensioenplanner in de eerste 9 maanden van 2024 niet beschikbaar is. Dit heeft te maken met de overstap naar onze nieuwe pensioenuitvoerder Visma Idella.

Maak nu alvast een planning met de pensioenplanner
Wij raden u aan om nu alvast te beginnen met het bekijken en plannen van uw pensioen. De huidige planner is nog beschikbaar tot het einde van dit jaar.

Houd ook rekening met de flexfactoren
Pensioenberekeningen die gemaakt zijn in 2023 met een ingangsdatum in 2024, zijn berekend met de flexfactoren van 2023. Uw uiteindelijke pensioen, dat ingaat in 2024, wordt definitief berekend met de nieuwe flexfactoren van 2024. De flexfactoren worden ieder jaar door het bestuur vastgesteld en opgenomen in het pensioenreglement.

De uiteindelijke hoogte van uw pensioen, kan afwijken van de voorlopige berekening 
Dat uw uiteindelijke pensioen kan afwijken van de gemaakte berekening, komt omdat deze met de flexfactoren van 2023 is gemaakt. Wij begrijpen dat pensioenplanning een cruciale stap is voor uw financiële toekomst, en willen ervoor zorgen dat u zich hierop zo goed mogelijk voorbereid. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als u vragen of hulp nodig hebt bij het plannen van uw pensioen.