Inkomensopgave doen

Bent u in loondienst? Kies dan ‘inkomensopgave doorgeven’. Bent u zelfstandige? Lees dan de onderstaande informatie goed door. Kies daarna ‘inkomensopgave doorgeven’.

Wel of geen accountant?

Met MBV Nijkerk, Sibbing, VvAA, Sikking Advies en ADFA Bedrijfsadviseurs hebben wij afspraken gemaakt over de aanlevering van de inkomensopgaves. Wilt u dat een van deze bureaus de opgave voor u doet? Stuur dan een e-mail naar uw adviseur met het verzoek de opgave van het beroepsinkomen 2024 te verzorgen. Uw adviseur stuurt dan de gegevens rechtstreeks naar het pensioenfonds.

Staat uw accountant hier niet bij?

Ook dan kunt u uw inkomensopgave door uw accountant laten verzorgen. U stuurt uw opgave dan zelf online in. Het werkt zo:

1. Stuur een mail naar uw accountant en vraag deze het formulier Inkomensopgave zelfstandigen 2024 (pdf) in te vullen.
2. Vraag uw accountant het ingevulde formulier digitaal naar u terug te sturen.
3. Heeft u het ingevulde formulier van uw accountant ontvangen? Ga daarna op deze website verder bij Inkomensopgave doorgeven en stuur uw opgave naar SPV.

U kunt dan zelf de inkomensopgave doen. Met behulp van het formulier Inkomensopgave zelfstandigen 2024 (pdf) en de toelichting kunt u uw beroepsinkomen en deeltijdpercentage vaststellen. Wij vragen dan wel bewijs waaruit uw inkomen blijkt.

Bent u klaar om uw inkomensopgave in te sturen? Ga dan verder met de inkomensopgave doorgeven.